WallPad

En exklusiv skärm med FSC-märkt

närproducerad träram.

Passar utmärkt för entréer,

receptioner och trappuppgångar.

En exklusiv 22/43 tums touch-skärm med miljövänlig FSC-märkt träram som produceras i Blekinge. Stor möjlighet till kundanpassning av färg, material och branding. Lätt att integrera med befintliga CRM-system.

 

Byggd på öppna standarder och med Android som operativsystem vilket möjliggör att all mjukvara är lätt utbytbar om man skulle byta ut mot andra appar och lösningar. Skärmen kommer från Elo, världsledande tillverkare av publika interaktiva displayer, med hög kvalitet och bra garantier.

Anpassa designen

Nästan alla våra produkter kan anpassas och tas fram i olika former, färger och material samt förses med infräst logotyp och till kunders olika grafiska profiler.

 

TenantViu

På WallPads körs det touch-vänliga gränssnittet TenantViu; den mjukvara hyresgäster och besökare interagerar med när de nyttjar en WallPad. Tack vare att WallPad är interaktiv kan mycket information tas med i gränssnittet utan att göra det plottrigt och jobbigt att förstå.

ViuManager

ViuManager är den perfekta lösningen för att hålla koll på alla Viu-enheter. Dessutom lätt att integrera med extern data från andra CRM-system. Testa ViuManager idag och upptäck hur enkel fastighetsförvaltning kan vara.

Vill du veta mer om WallPad, få en personlig demo eller en offert?

Hör av dig till oss på viu@allbinary.se eller 0455-689057 så hjälper vi dig!