Tecta + Viu = ❤️

Vad bra att du valt Tecta som fastighetssystem. Då kommer det bli ännu enklare att få ut relevant info till dina hyresgäster!

Ett sömlöst samarbete

Förutom att det är ett smart, molnbaserat och automatiserat system är det också modernt och lätt att integrera mot andra kompletterande tjänster. Det har vi på Viu dragit nytta av och sett till att våra Viu-produkter fungerar sömlöst med Tectas fastighetssystem, bara genom en enkel knapptryckning. Vill du veta mer så kontaktar vi dig.

    Plattformen Viu

    Viu är en plattform för fastighetsbolag att dela med sig av relevant information till hyresgäster och besökare i publika miljöer via skärmar som WallPads och WallTags.

    I Viu-plattformen är mjuk- och hårdvaror sammankopplade i ett smart trådlöst meshnät för enkel hantering, kommunikation med hyresgästerna och övervakning av fastigheten. Pekskärmar, namnskyltar och sensorer är också sammankopplade med vårt administrativa system för att hålla koll på allt och se till att det fungerar.

    All relevant information om fastigheter, bostäder, viktiga info och dokument, hyresgäster och in- och utflytt hämtas och synkroniseras automatiskt mellan Tecta och Viu. Det innebär att du som förvaltare slipper lägga in dessa uppgifter i flera system och på flera ställen. Den data som finns i Tectas fastighetssystem visas också på dina WallPads och WallTags utan att du behöver göra något mer.