Viu i fler­bostadshus

En bättre hyresgästupplevelse.

Digital informationsdelning och bokning

i flerbostadshus.

Förbättra hyresgästkommunikationen med Viu och ersätt de föråldrade, analoga anslagstavlorna. Vi introducerar WallPad – en modern, snygg, interaktiv skärm som förbättrar kommunikationen mellan fastighetsägare, boende och besökare. Med WallPad blir all viktig information, från boenderegister, meddelanden om underhåll och dokumentation till kollektivtrafiksavgångar, tillgänglig på en enda plats.

För fastighetsägare och hyresvärdar förenklas administrationen avsevärt genom ViuManager, ett kraftfullt verktyg för att enkelt uppdatera boenderegistret och annan kritisk information och som synkroniseras automatiskt med de flesta fastighetssystemen. 

Komplettera med våra innovativa WallTags och BoxTags, trådlösa smarta enheter som automatiskt uppdateras via ViuManager, vilket digitaliserar processen för namnändringar och tar bort behovet av manuell hantering.

Viu representerar nästa steg inom fastighetskommunikation, där teknik skapar en smidig, effektiv och engagerande miljö för alla. Välkommen till en digitaliserad, problemfri framtid för din fastighet med Viu.

Med Vius WallPads slipper vi det där manuella handhavandet med att behöva plocka ner lappar i alla våra bostadshus, vilket sparar oss väldigt mycket tid. Det blir mycket mindre administrativa uppgifter för oss, vid exempelvis in- och utflytt eller akutärenden. Dessutom får våra hyresgäster en mycket trevligare boendemiljö med WallPad.

Annelie Brandt

Teknisk Systemadministratör, Wallenstam

WallPad

Ersätt de föråldrade administrationskrävande analoga anslagstavlorna och boenderegistren. Med vår WallPad sker det helt digitalt och du kan styra boenderegistret själv eller automatiskt synkronisera från de flesta fastighetssystemen. 

Har hissen gått sönder eller finns det strömavbrott planerat framöver? Viktiga meddelanden kan enkelt och tydligt schemaläggas och visas där det är relevant.

WallPad kan även visa information som kollektivtrafik i relatid, OVK- och energidokument samt andra relevanta dokument.

WallTag

WallTag är vår digitala namnskylt som förenklar in och utflytt av boende vid lägenhetsdörrarna. WallTag är helt trådlös med lång batteritid och är därför enkel att installera och underhålla. All boendeinformation synkroniseras automatiskt via vårt administrationsverktyg eller direkt från ert fastighetssytem.

BoxTag

Modernisera era befintliga fastighetsboxar eller komplettera vid inköp av nya. Våra BoxTag är smarta, batteridrivna och går att eftermontera på nästan alla postboxar. Boendeinformation samt in och utflytt överförs smidigt via vårt administrationsverktyg eller fastighetssystemet.

BookingTag

Med våra smarta, trådlösa och batteridrivna bokningstavlor är det både smidigt och enkelt att ha koll på samt boka alla typer av bokningsbara resurser i fastigheten, t.ex tvättstugan eller bastun. BookingTag stödjer de flesta vanligt förekommande bokningssystemen och går att hantera och övervaka från våra administrationsverktyg.

Smarta IoT-sensorer

 

Med hjälp av olika typer av IoT-sensorer och enheter kan man få en robust övervakning av fastigheten och dess funktioner. Sensorerna är kopplade till våra WallPads och WallTags via mesh-nätverk och möjliggör läsning av t.ex temperaturer, luftkvalitet, status på dörrar och passagesystem.

Samtidigt kan man hålla koll på allt som händer i fastigheten via Viu-plattformen, som ger dig full kontroll och insikt i fastighetens funktioner och händelser.

Viu RoughTag

 

RoughTag är en intelligent uppkopplad e-ink display som tål mycket påfrestande miljöer. Energieffektiv med en lång batteritid på över 5 år och kontrolleras samt uppdateras automatiskt via ViuManager.

ViuManager

Här kan fastighetsbolagen enkelt kontrollera och administrera sina WallPads och övriga taggar och få notiser om avvikelser. Man kan också uppdatera boenderegistret, lägga till nya dokument och ta emot samt skicka data till olika typer av IoT-sensorer.

Allt sammankopplat – alltid uppkopplat.

I Viu-plattformen är mjuk- och hårdvaror sammankopplade i ett smart trådlöst meshnät för enkel hantering, kommunikation med hyresgästerna och övervakning av fastigheten.

Pekskärmar, namnskyltar och sensorer är också sammankopplade med vårt administrativa system för att hålla koll på allt och se till att det fungerar.

Vill du veta mer om Viu i bostadsfastigheter, få en personlig demo eller en offert?

Hör av dig till oss på viu@allbinary.se eller 0455-689057 så hjälper vi dig!